Webáruházunkból rendelhető vizsgálatok

Tovább korszerűsítettük webshopunkat, annak érdekében, hogy az érdeklődők számára az eligazodás minél egyszerűbb legyen. Számos új vizsgálattal bővítettük a webshopból rendelhető laborvizsgálati lehetőségeket. Sok éves tapasztalatunk alapján állítottuk össze a leggyakrabban rendelt vizsgálatokat, melyek bővítése folyamatos.

Az egyes vizsgálati lehetőségeket a webshopunkban kategóriákba gyűjtöttük, sőt tovább csoportosítottuk a lehetőségeket mintaanyagok szerint (vér, nyál, széklet) is, melyen belül megtalálja a célirányos vizsgálatokat. Számos vizsgálat esetében a laborvizsgálatnál rövid leírást olvashat annak tartalmáról és mely tünetek esetén javasolt.

ÚJDONSÁG, HOGY  A ZONULIN VIZSGÁLAT (LYUKASBÉL SZINDRÓMA),  MOST MÁR SZÉKLETBŐL IS MEGRENDELHETŐ! KÜLÖNÖSEN A GYERMEKEK ESETÉBEN VAN ENNEK  NAGY JELENTŐSÉGE.

A vérből készült vizsgálatokhoz a vérvételre Budapesten keddenként 8:00 órától 11:00 óráig van lehetőség, Tatabányán pedig a többi munkanapon időpont egyeztetéssel.

Sok ember fél a vérvételtől és ez tartja vissza attól a lépéstől, hogy a kivizsgálásra rászánja magát.

Partner laborunk fejlesztéseinek köszönhetően új megoldások is megjelentek a palettánkon, számos vizsgálat nem csupán vérből végeztethető el. Az eljárásokhoz biztosítjuk a speciális mintavételi eszközöket. Óriási előny, hogy az ország bármely pontjára eljuttathatók a mintavételi eszközök és a minták levétele otthoni körülmények között elvégezhetőek. Webshopunkban ezeket a vizsgálatokat is megtalálja.

 

A Ganzimmun Diagnostics AG. összes laborvizsgálata megtalálható a weboldalunkon a "SZOLGÁLTATÁSAINK" fül alatt (folyamatosan töltjük fel a további laborvizsgálati lehetőségeket), kérjen árajánlatot amennyiben webshopunkban nem találja az Ön számára megfelelő vizsgálatot.