Webáruházunkból rendelhető vizsgálatok

 

Az egyes vizsgálati lehetőségeket a webshopunkban kategóriákba gyűjtöttük, sőt tovább csoportosítottuk a lehetőségeket mintaanyagok szerint (vér, nyál, széklet) is, melyen belül megtalálja a célirányos vizsgálatokat. Számos vizsgálat esetében a laborvizsgálatnál rövid leírást olvashat annak tartalmáról és mely tünetek esetén javasolt.

  A ZONULIN VIZSGÁLAT (LYUKASBÉL SZINDRÓMA),  SZÉKLETBŐL IS MEGRENDELHETŐ! KÜLÖNÖSEN A GYERMEKEK ESETÉBEN VAN ENNEK  NAGY JELENTŐSÉGE.

 

 

Partner laborunk fejlesztéseinek köszönhetően új megoldások is megjelentek a palettánkon, számos vizsgálat nem csupán vérből végeztethető el. Az eljárásokhoz biztosítjuk a speciális mintavételi eszközöket. Óriási előny, hogy az ország bármely pontjára eljuttathatók a mintavételi eszközök és a minták levétele otthoni körülmények között elvégezhetőek. Webshopunkban ezeket a vizsgálatokat is megtalálja.

 

A Ganzimmun Diagnostics GmbH. összes laborvizsgálata megtalálható a weboldalunkon a "SZOLGÁLTATÁSAINK" fül alatt, kérjen árajánlatot amennyiben webshopunkban nem találja az Ön számára megfelelő vizsgálatot.