Szolgáltatások

Az A-B-C-D-E-F-G szolgáltatási lista ( folyamatosan bővítjük a listát) tartalmazza a Ganzimmun Diagnostics AG-nál megrendelhető laborvizsgálati lehetőségeket. Árajánlat kérése ▶

A hormonális vizsgálatokon túl, számos egyéb vizsgálat is megrendelhető  webshopunkból. Amennyiben nem talája a webshopban az Ön számára szükséges vizsgálatot, viszont a szolgáltatások között rátalált, kérjen árajánlatot. Ha a hormonális laborvizsgálat kiválasztásánál bizonytalan, kérjük adja meg a tüneteit, mely alapján segítséget adunk.

Árajánlat és segítség ▶

 

Rákereshet konkrét vizsgálatokra is, melyet a rendszer felhoz, abban az esetben, ha a Ganzimmun AG. laborjában elérhető. Miután megbizonyosodott róla, hogy a vizsgálat megrendelhető vállalkozásunknál, nincs más tennivalója, mint árajánlatot kérni a vizsgálat kódjának és megnevezésének elküldésével az info(a)laborex.hu email címünkre.

Amennyiben nem találja a keresett vizsgálatot, akkor is érdemes velünk kapcsolatba lépni, ugyanis előfordulhat, hogy a rendszerben szereplő vizsgálat másképp lett rögzítve, mint ahogy Ön beírta és ezért nem találja a kereső.

Laborvizsgálatok A-Z ▶