Megrendelés elküldése

A megrendelését hamarosan feldolgozzuk!
Az alábbi bankszámlára szíveskedjék átutalni a megrendelt szolgáltatás díját:

 
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10481859-49020018
Feltétlenül írja be a közlemény rovatba a nevét (akié lesz a laborvizsgálat)!
 
A szolgáltatási díj beérkezését követően futárral küldjük ki a mintavételi csomagot, mely tartalmaz minden  tudnivalót a mintavétel menetéről és az azt követő teendőkről.
 
FONTOS: A nyálminta esetében a mintavétel napjától függetlenül ( pl. előző hét csütörtök, péntek) hétfőn javasolt postára adni a mintátA nyálmintának legkésőbb a mintavételtől számított 15 napon belül a laborban kell lennie.
Egyéb vizsgálatokhoz hétfői mintavétel szükséges, a mintavételtől számított 5 napon belül a mintának a laborban kell lennie.
 
Minden minta esetében a mintának szerda 9.00 óráig meg kell érkeznie cégünkhöz, mert a külföldi futár szerdán indul a mintákkal  Németországba közvetlenül a laborba.   
 
A minta visszaküldése lehetséges:
- postai úton - bélelt borítékban elsőbbségi ajánlott levél küldeményként a postafiók ( Laborexpress Kft. Tatabánya 2801 PF.1434 ) címünkre
- futárral - vállalkozásunk székhelycímére szíveskedjen feladni a mintát bélelt borítékban (Laborexpress Kft.  2800 tatabánya, Kápolna utca 22.)
 
Mintavételi csomagot heti 2 alkalommal küldünk ki,  - kivéve, ha kizárólag vérből készült vizsgálatot rendelt - mert ebben az esetben személyes megjelenés szükséges a vérvételhez - szerdai és pénteki kézbesítéssel, azaz
  • hétfőn (hétfőn 16.00 óráig beérkezett pénzügyileg rendezett megrendelések) állítjuk össze a csomagot, kedden reggel adjuk át a futárnak és szerdán kézbesíti a csomagot a futárszolgálat,
a másik opció szerint,
  • szerdán (szerda 16.00 óráig beérkezett pénzügyileg rendezett megrendelések)  állítjuk össze a csomagot és csütörtökön adjuk át a futárszolgálatnak, a kézbesítés pénteken történik meg. 

Mindenképpen olyan szállítási címet szíveskedjék megadni, amelyen a futár eléri Önt.  
 
Megértését köszönjük!
 
Laborexpress Kft.