Megrendelés elküldése

A megrendelését hamarosan feldolgozzuk!
Az alábbi bankszámlára szíveskedjék átutalni a megrendelt szolgáltatás díját:

 
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10481859-49020018
Feltétlenül írja be a közlemény rovatba a nevét (akié lesz a laborvizsgálat)
 
Tájékoztatjuk, hogy a Laborexpress Kft  hatályos számviteli politikája alapján abban az esetben ha az átutalás teljesitésétől számitott 3 hónapon belül a vevő részéről nem történik mintabeküldés, vagy ezek hiányában nem küld a Kft-nek vizsgálati dij visszautalási kérelmet, úgy a befizetett összeget akként tekintjük, hogy ezen összegről a vevő lemond.
 
A szolgáltatási díj beérkezését követően futárral küldjük ki a mintavételi csomagot, mely tartalmaz minden  tudnivalót a mintavétel menetéről és az azt követő teendőkről.
 
FONTOS: A nyálminta esetében, a mintavétel napjától függetlenül, ( pl. előző hét csütörtök, péntek) hétfőn javasolt postára adni a mintát. (addig is tárolja hűtőszekrényben)  A nyálmintának legkésőbb a mintavételtől számított 8 napon belül a laborban kell lennie.
Egyéb vizsgálatokhoz hétfői mintavétel szükséges, a mintavételtől számított 5 napon belül a mintának a laborban kell lennie.
 
Minden minta esetében a mintának szerda 9.00 óráig meg kell érkeznie cégünkhöz, mert a külföldi futár szerdán indul a mintákkal  Németországba közvetlenül a laborba.   
 
A minta visszaküldése lehetséges:
- postai úton - bélelt borítékban csak elsőbbségi  levél küldeményként a postafiók ( Laborexpress Kft. Tatabánya 2801 PF.1434 ) címünkre
- futárral - vállalkozásunk székhelycímére szíveskedjen feladni a mintát bélelt borítékban kizárólag hétfői napon!  (Laborexpress Kft.  2800 Tatabánya, Kápolna utca 22.)
 
Mintavételi csomagot heti 2 alkalommal küldünk ki.
Vérvételes vizsgálatokkal kapcsolatban kérjük hivja a +36/30/5248867 telefonszámot a hely és az időpont megbeszélése céljából. A vérvételt partnercégek végzik külön dij ellenében.

 

Mindenképpen olyan szállítási címet szíveskedjék megadni, amelyen a futár eléri Önt.  
 
Megértését köszönjük!
 
Laborexpress Kft.