Ganzimmun AG. bemutatása

A mintegy 2800 egyedi laborvizsgálati teljesítmény-spektrummal a GANZIMMUN Diagnostics GmbH. egyike a vezető komplementer-gyógyászati laboroknak Európában.

A helyi gyógyászati laborigény klinikai–kémiai és hematológiai vizsgálataival teljesítőképességének csupán kis hányadát teszik ki.

Mint székletdiagnosztikai, immunológiai, allergológiai-diagnosztikai, élelmiszerintolerancia-diagnosztikai, ortomolekuláris medicinával összefüggő mikrotápanyag-, vitamin- és aminosav vizsgálati valamint (neuroimmun-) endokrinológiai súlyponttal rendelkező speciállabor a GANZIMMUN Diagnostics Ag. Európa szerte sok orvos és beteg elsőszámú „uticélja”.

Dr. Ralf Kirkamm 1998. október 1-én alapította Mainzban a GANZIMMUN Diagnostics GmbH-t, mellyel kapcsolatos víziójában mindhárom, akkori munkatársa is osztozott.

Dr. Kirkamm

A komplementer-és preventívgyógyászati vizsgálatokkal az emberek egészségét tartósan megőrizni. Természetesen a legmodernebb berendezések és vizsgálati eljárások mellett a nagy motivációval rendelkező interdiszciplináris orvosokból, gyógyszerészekből, biológusokból, vegyészekből, táplálkozástudományi szakemberekből és egészségügyi szakszemélyzetből álló, Team gondoskodik a folyamatos vállalati növekedésről. A GANZIMMUN a gyógyászat teljességéért dolgozik, de dolgozik az individuális gyógyászatért is, mely figyelembe veszi a beteg biológiai egyediségeit is.

A diagnózis felállítása során orvosokkal és terapeutákkal folytatott dialógus nem csak a páciens sikeres felgyógyulásához vezet, hanem a teljességre törekvő gyógyászat értelmében segít a táplálkozás, a életmód, vagy környezeti ártalmak miatt kialakult betegségeket megelőzni.

A GANZIMMUN GmbH szeretné gyógyászati tudást és a labordiagnosztikai innovációkat mindenki számára elérhetővé tenni. Szolgáltatási ajánlatait orvosok és páciensek számára tartott továbbképzésekkel, gyógyászati praxismarketinggel, a laborleletek grafikus magyarázataival és teljességre törekvő minőségmenedzsmenttel igyekszik teljessé tenni.