A megrendelés menete a LaborExpressnél

A megrendelés menete a LaborExpressnél

Egyre több érdeklődő levél, telefonhívás érkezik Önöktől, hogy hogyan néz ki nálunk pontosan a megrendelés menete elejétől a végéig, ezért is született meg ez az összefoglaló bejegyzés.

 

A rendelés leadása

A webshopunkon keresztül az országból gyakorlatilag bárhonnan tud vizsgálatot rendelni ( a rendelhető vizsgálatok töredéke található a webshopban, azok, amelyeket leggyakrabban rendelnek ügyfeleink), sőt, akár külföldről is. Számtalan olyan laborvizsgálati lehetőség van partnerlaborunknál - Ganzimmun Diagnostics AG. - , ami nem igényel személyes jelenlétet, mint például a nyál-, vizelet- vagy székletminta esetében. A webshopon kívül is rendelhet vizsgálatot ( több mint 3000 laborvizsgálati lehetőség ), előzetes árajánlatkérést követően. Az árajánlatkérés lehetősége megtalálható a weboldalunk nyitóoldalán  a Laborszolgáltatások - Rendelhető vizsgálatok között.

A rendelés leadásakor meg kell adni a számlázási (pl. egészségpénztár) és szállítási címet is.
A szállítási cím kiemelten fontos, hiszen a futár arra a címre viszi a mintavételi csomagot.

Természetesen személyesen is le tudja  adni a megrendelést, erre a tatabányai vagy a budapesti irodánkban van lehetőség.

Fizetés

Webáruházas megrendelését átutalással tudja rendezni, a visszaigazoló levélben megküldött számlaszámra.

Személyes megrendelés esetén készpénzes vagy bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Mintavételi csomag kiküldése

Amikor beérkezik hozzánk az összeg, heti két alkalommal (kedden és csütörtökön reggel, így hétfőn és szerdán már rendezettnek kell lennie a szolgáltatási díjnak) adunk át csomagot a futárszolgálatnak, így szerdai és pénteki napon érkezik meg Önhöz a csomag.

A mintavételi csomag kiküldésének díja belföldre, futárral: 1 690 Ft.
A mintavételi csomag kiküldésének díja postai úton külföldre: 4 000 Ft.

Mit tartalmaz a mintavételi csomag?

  1. Magát a mintavételi eszközt, illetve a szükséges kiegészítőket (pl. címkéző);
  2. Részletes leírást arról, hogy pontosan hogyan kell kivitelezni a mintavételt, illetve mikor, milyen formában tudja eljuttatni hozzánk a mintát;
  3. Egy kitöltendő nyiltakozatot, amelyben hozzájárul, hogy a laboreredményét e-mailben elküldhetjük Önnek;
  4. A számlát online küldjük ki a szolgáltatási díj beérkezése után.

A minta visszajuttatása hozzánk

A mintavételi csomagban található leírás pontosan tartalmazza majd a részleteket, de a szóba jöhető opciók a következők:

  1. Személyesen adja le a mintát a tatabányai vagy a budapesti irodánkban;
  2. Elküldi részünkre.

Kényes minta (pl. széklet) esetén fontos, hogy figyeljen az időzítésre: mivel tőlünk minden héten szerdán viszi el a német futár a mintákat, ezért a legideálisabb, ha a mintagyűjtés napja hétfőre esetleg keddre esik, és legkésőbb szerda reggelig eljuttatja hozzánk.

Minta kiküldése a német laborba (Ganzimmun Diagnostics AG.)

Minden héten szerdán küldjük a mintákat Németországba (esetleges belföldi vagy külföldi ünnep miatti változás esetén értesítünk), ami azt jelenti, hogy csütörtökön reggel a mintája már a német laborban van.

A német laborba történő szállítás díja: 3.000 Ft.

Amennyiben külföldről rendel, a mintát Önnek kell eljuttatnia a német laborba, amihez egy kis kék borítékot mellékelünk a mintavételi csomagban a német labormegrendelővel együtt.

Az eredmény kézbesítése

Amint letölthető az online rendszerünkből az eredmény, továbbítjuk is az e-mail címére.
5-10 munkanap alatt elkészülnek az eredmények, de az esetek döntő többségében (pl. nyálvizsgálatok és a legtöbb székletvizsgálat) egy héten belül tudjuk küldeni.


Ha akad még felmerülő kérdése a témával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@laborex.hu e-mail címen!

Laborexpress Webshop